av
Stian Enget

Er din bedrift optimalisert til ferien?

Sommeren kommer, og store deler av Norges befolkning planlegger sin ferie i Norge. Det er derfor viktig at din nettside er godt synlig i google, slik at du og din bedrift også blir med i planleggingen når landet skal ut på ferie.

Hva er viktig? Det som er viktig for at du skal vekke interessen til andre slik at de kommer til deg er at du har en google profil med besøksadresse, åpningstider og kontaktinformasjon.

Neste steg er en optimalisert hjemmeside som ligger høyt oppe i google, som viser hva nettopp din bedrift tilbyr med gode bilder og tekst. Det sies at om du ikke klare å vekke interessen til han eller hun som er på hjemmesiden din i løpet av få sekunder så går de til neste side.

Det er også særdeles viktig at hjemmesiden din er optimalisert for mobile flater, da store deler av trafikken inn til din hjemmeside benytter seg av telefon eller lignende.

optimalisert for telefon

Det er også en del som tror at om man bruker litt penger på en google ads konto eller andre markedsføringsplattformer så løser det seg, men dette er veldig vanskelig for en person uten kompetanse og lykkes med.

Her er det mange fallgruver å gå i og du kan ende opp med å bruke penger uten å få noe igjen. Vi hjelper deg gjerne med dette og gir deg full rapport over alt fra klikk til konverteringer.

Nå er det en fin tid å ta opp telefonen og ringe ditt nåværende digitalbyrå, eller ta kontakt med et. Det er viktig og huske at alle midler man bruker på markedsføring er en investering, og ikke en utgift. 

Les også gjerne dette blogginnlegget her “På tide å fornye seg, bedriftsleder”? 

Del dette:

Relaterte innlegg

Åpningstider
Mandag
09:00 - 15:15
Tirsdag
09:00 - 15:15
Onsdag
09:00 - 15:15
Torsdag
09:00 - 15:15
Fredag
09:00 - 15:15
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
PersonvernCookies
envelopeuserphone-handsetbubblemagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram