av
Hasse Andre Ruud

Hvordan flytte en wordpress nettside fra et sted til et annet

28. juli 2019

Noen ganger kan det være nødvendig å flytte en WordPress nettside fra et webhotell til et annet, og prosessen kan være krevende for en som ikke jobber med dette til daglig.

Hvordan flytte en WordPress nettside?

Det finnes mange muligheter når du skal flytte en WordPress nettside fra et sted til et annet, men det er selvfølgelig noen fallgruver å gå i her også. Hvis det er relativt små nettsider så går det i de aller fleste tilfeller uten problemer med plugins som Duplicator eller All In One Migration, men kommer du over på nettsider av litt større størrelse, så kan det oppstå problemer med størrelse osv som da krever at du har en betalt versjon.

Ved å bruke en slik plugin er det ingen risiko for å ødelegge nettsiden du skal flytte. Installer plugins og følg instruksene som kommer, og skulle du ikke få det til, så hjelper vi deg for en fast lav pris. Kjøp tjenesten her.

Del dette:

Relaterte innlegg

Åpningstider
Mandag
09:00 - 15:15
Tirsdag
09:00 - 15:15
Onsdag
09:00 - 15:15
Torsdag
09:00 - 15:15
Fredag
09:00 - 15:15
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
PersonvernCookies
envelopeuserphone-handsetbubblemagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram