av
Hasse Andre Ruud

Hvordan lager du en ny nettside i 2020?

30. oktober 2019

Du kommer ingen vei med en udatert nettside som har eksistert i mange år! En ny nettside kan hjelpe deg.

La oss bare innrømme det med en gang, er du på utkikk etter en ny nettside så finnes det et hav av tilbydere som kan hjelpe nettopp deg. Det finnes sikkert 100- vis av selskaper som lover deg ny nettside for en lav sum, men hva får du? Og er det smart å velge den rimeligste tilbyderen når du skal ha en ny nettside?

La oss se på hva som er viktig med en ny nettside.

Store deler av en kjøpsreise starter nettopp på internett, derfor er det særs viktig at nettopp du har en moderne nettside som ser bra ut, men som også er utviklet på riktig måte. Og på riktig måte så mener vi at innholdet er er strukturert på riktig måte med de riktige "taggene" (H1 til H6).

Nettsiden må også være optimalisert for raskest mulig lastetid, slik at dine besøkende slipper å vente på at innholdet skal laste. Vi mener at en moderne nettside ikke bør overstige 2 sekunder i lastetid. For å oppnå dette så må en bruke tid på å optimalisere alt som blir brukt på en nettside, dette er bilder, video, JavaScript osv.

Optimalisert for rask lastetid

En ny nettside må også være optimalisert for mobile enheter, det er ingen hemmelighet at ca 70% av oss benytter en eller annen form for mobile enheter når vi surfer på internett i dag. WPCode har størst fokus på mobile nettsider fremfor ordinære nettsider som fungerer best på store skjermer. Selvfølgelig skal dette gå sammen, og leseren skal finne den samme informasjonen om den besøkende benytter en mobil eller en PC.

CRM integrasjon

Det er også viktig å tenke på integrasjoner mot et CRM-system, slik at du kan begynne å bearbeide kunden på et tidlig tidspunkt. Hvis du klarer å få et telefonnummer eller en e-postadresse så er mye av jobben gjort for at denne skal bli din ny kunde.

Hvis du vurderer en ny nettside så bør du også vurdere hva som er viktig for dere å få frem? Er det nødvendig med 100- vis av sider? Eller er det nok med noen få eller kanskje one-pager nettside med relevant informasjon og god kontakt form?

Når du har disse punktene klare på din nye nettside, da er det tid for at folk skal finne deg i en jungel av nettsider. Det er ingen enkel måte å bli godt synlig på, men med en godt strukturert nettside med relevant innhold som er optimalisert så er du på god vei.

Det finnes ingen snarvei for å bli godt rangert i søkemotorer, det kommer av målrettet arbeid over tid. Derfor kan det være smart å velge en partner som kan hjelpe til med drift og vedlikehold av din nye nettside.

Hvis en har lyst til å rangere raskt i søkemotorer, så har en alltid mulighet for å kjøpe seg en god plass på eksempel Google for bedre synlighet via betalt annonsering.

Så før du velger en leverandør av en ny nettside, så tenk på følgende:

  1. Hva er deres behov?
  2. Hvordan utvikles nettsiden?
  3. Kan den enkelt videreutvikles?
  4. Er den brukervennlig for dere og kundene?
  5. Er den optimalisert på riktig måte?

WP Code kan tilby moderne nettsider som er utviklet med dagens standarder og som er optimalisert for organisk søk og hastighet. Vi tilbyr også drift og vedlikeholdsavtale slik at din bedrift kan fokusere på kjerneområdene sine. Vi har stort fokus på brukervennlighet, slik at det er enkelt for dere som bedrift å benytte siden, men også enkelt for kundene å finne riktig informasjon.

Det er ikke sikkert vi er de som tilbyr en ny nettside til lavest pris, men vi føler oss trygge på at vi leverer varene som trengs for en ny nettside i 2020.

Del dette:

Relaterte innlegg

Åpningstider
Mandag
09:00 - 15:15
Tirsdag
09:00 - 15:15
Onsdag
09:00 - 15:15
Torsdag
09:00 - 15:15
Fredag
09:00 - 15:15
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
PersonvernCookies
envelopeuserphone-handsetbubblemagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram