av
Hasse Andre Ruud

Nytt firma og trenger nettside?

30. oktober 2019

Vi leverer rimelige nettsider til som har nytt firma!

Når du starter opp et nytt firma så er det naturlig at du trenger en nettside. Ikke nok med det, men det sitter et 10- talls firmaer klare til å ringe deg og tilby tjenester på nettside og markedsføring for 1000- vis av kroner.

Vi har selv vært i den perioden hvor telefonen ringer nesten uavbrutt rett etter at selskapet er registrert i Brønnøysund registeret. Vi blir tilbudt alt fra ny nettside til rimelig strøm, men vet du hva? Vi ønsker å bestemme helt selv alt dette!

Trenger et nytt firma en nettside?

Svaret på det er stort sett ja, men selvfølgelig er det en avgjørende faktor hvilket selskap du registrerer. Men i all hovedsak så trenger alle firma et profesjonelt ansikt utad hvor du bestemmer hvilken informasjon som skal publiseres.

WP Code tilbyr en gunstig nettside-pakke for nyetablerte bedrifter

I denne pakken kommer du deg raskt på nett og nettsiden er selvfølgelig skalerbar slik at du kan vokse over tid. Den blir utviklet med tanke på søkemotoroptimalisering og rask lastetid. Vi legger til de mest nødvendige sidene som: Forside, Om oss, Tjenester og kontakt oss hvor vi legger inne et skjema også. Videre så integrerer vi Google Analytics slik at du kan få en god statistikk over dine besøkende.

Når det gjelder priser, så ligger en typisk slik nettside fra 3990,- til 7990,- litt avhengig av omfanget.

Om dere ønsker, så kan vi komme med et konkret pristilbud til dere hvis dere tar kontakt. Dette er selvfølgelig helt uforpliktende.

Hvis du ønsker å lese mere om våre nettsider, så kan du gjøre det her.

Hva kan WP Code hjelpe dere med?

WP Code har lang erfaring med utvikling av alle typer nettsider, alt fra små sider til større portaler og nettbutikker. Vi tilbyr alt for at våre kunder skal kunne fokusere på sine kjerneområder og vi tar oss av alt det tekniske. Vi tilbyr hosting, domeneregistrering, backup, oppdateringer, markedsføring. Ja vi kan til og med hjelpe til med enkle grafiske jobber om ønskelig. Vi ønsker å være en totalleverandør av webtjenester slik at du har en partner å forholde deg til i årene fremover.

Vi har ingen skjulte priser eller små skrift i våre kontrakter, du skal alltid vite hva du må betale for våre tjenester uansett om du er liten eller stor! Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud på en moderne nettside for din nye bedrift.

Del dette:

Relaterte innlegg

Åpningstider
Mandag
09:00 - 15:15
Tirsdag
09:00 - 15:15
Onsdag
09:00 - 15:15
Torsdag
09:00 - 15:15
Fredag
09:00 - 15:15
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
PersonvernCookies
envelopeuserphone-handsetbubblemagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram