Om oss

WPCODE er et foretak som holder til i Nord-Fron kommune i Gudbrandsdalen og er et erfarent selskap når det kommer til WordPress og WooCommerce, vi har utviklet små og store nettsider i over 13 år. Vi har stort fokus på å gjøre det så enkelt som mulig for alle våre kunder, dette er om du skal ha en liten eller stor nettside.

Vi ønsker ikke bare å være din leverandør av tjenester, vi mener at det er etter leveransen jobben begynner. Vi ønsker å følge opp våre kunder tett også etter at en leveranse er gjort, på den måten kan vi være en solid samarbeidspartner som dere kan vokse med.

Med gode rutiner sørger vi for at du alltid er informert om status av din leveranse. (Når du blir kunde hos WPCODE får du tilgang til vårt kundesenter hvor du alltid finner oppdatert informasjon om ditt produkt, samt at det er enkelt å kontakte oss og finne svar på dine spørsmål).

Åpningstider
Mandag
09:00 - 15:15
Tirsdag
09:00 - 15:15
Onsdag
09:00 - 15:15
Torsdag
09:00 - 15:15
Fredag
09:00 - 15:15
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
PersonvernCookies
envelopeuserphone-handsetbubblemagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram