av
Hasse Andre Ruud

Oppdater nettsiden din og unngå problemer!

Oppdater nettsiden din og sov godt gjennom natten!

Vi som jobber med WordPress og kunder logger ofte på administrasjonen hos kunden for å hjelpe dem med å løse diverse problemer, og vi ser stadig vekk at flertallet har mange oppdateringer tilgjengelig av plugins, maler og ofte av selve WordPress kjernen også. Husk å alltid å oppdater nettsiden din hvis du vet hva du gjør!

Er du klar over hvilken risiko du har ved å ikke oppdatere nettsiden din? I mange tilfeller så er det kun små endringer/forbedringer som gjør at du kan oppdatere en plugin eller en mal, men noen ganger er det pga sikkerheten også. Utviklere har funnet små sikkerhetshull i Eks: en plugin eller en mal, og da er det kritisk at du holder din nettside oppdatert.

Oppdater nettsiden - Slik gjør du det

I de fleste tilfeller så er det bare å trykke på oppdater i WordPress admin, men vær klar over at det kan forekomme at nettsiden feiler eller slutter å virke etter oppdatering. Derfor er det særs viktig å ha gode rutiner på backup. Har du ikke backup av din nettside og noe går galt, ja da kan i verste fall hele nettsiden være tapt.

Det er veldig viktig å ta backup før du oppdaterer selve kjernen i WordPress
Når du oppdaterer selve kjernen i WordPress, er det veldig viktig at du tar backup før du gjør noe. Ofte er det nokså store oppdateringer som ligger til grunn her, og potensielt flere feilkilder.

Ved store oppdateringer

Da flytter vi hele nettsiden over i et test miljø, for så å oppdatere alt i test-miljøet for å sjekke om alt går greit. Skjer det noe med oppdateringen går det ikke utover din nettside og vi kan rette feilen i test-miljøet.

Vi tilbyr WordPress Admin hvor vi holder din nettside trygg, oppdatert og med månedlig backup, så kan du bruke tiden din på det du er god til. Sjekk våre tjenester!

Vi drifter i dag også nettsiden www.wpfiks.no hvor vi kan ta hånd om alt fra å oppdatere nettside til drift og vedlikehold.

Del dette:

Relaterte innlegg

Åpningstider
Mandag
09:00 - 15:15
Tirsdag
09:00 - 15:15
Onsdag
09:00 - 15:15
Torsdag
09:00 - 15:15
Fredag
09:00 - 15:15
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
PersonvernCookies
envelopeuserphone-handsetbubblemagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram