av
Hasse Andre Ruud

På tide å fornye seg bedriftsleder?

3. februar 2020

Kjære bedriftsleder! Det er kanskje på tide med en fornying av den digitale plattformen?

Er du en bedriftsleder som er lei av digitalbyrå som ringer og tilbyr deg tjenester du tror du ikke har bruk for? Det er kanskje ikke uten grunn at vi ringer?

Kan det være at din bedrift har en nettside som er noen år gammel? Eller at den som har utviklet den ikke har hatt den riktige kompetansen?

Det er en grunn for at vi ringer nettopp deg!

Hvis du ikke holder mål på de digitale flatene så vil nettopp din bedrift tape penger hver eneste dag. Vi som forbrukere søker etter tjenester og produkter på internett, og er du ikke med i den konkurransen, ja da taper du penger!

Vi som driver et digitalbyrå elsker å lete etter bedrifter som ikke presterer bra på de digitale flatene, og når vi ser at det er store forbedringer som kan gjøres, ja da ringer vi.

Benytt sjansen når du har fagpersoner på tråden!

Når vi ringer deg kan du prøve å utnytte samtalen litt? Prøv å still noen spørsmål på hvordan vi kan hjelpe deg?

Du bør stille de riktige spørsmålene

  • Hvorfor ringer du oss?
  • Hvorfor trenger vi en ny nettside?
  • Hva kan vi gjøre bedre?

Vær litt åpne rundt samtalen og ikke bare avvis oss med en gang! Vi ringer faktisk for å hjelpe dere til å bli bedre!

bedriftsleder

Du som bedriftsleder kan ta grep i dag på deres digitale flater! WPCODE kan hjelpe dere med rådgivning og vekst på deres digitale flater.

Vi hører ofte at "Dette har vi ikke bruk for" eller "Dere er kun ute etter å tjene penger på oss". Når det er sagt så ligger det en dose sannhet i dette. Vi er selvfølgelig ute etter å tjene penger, men vi er genuint interessert i at dere lykkes som kunde hos oss! Vi ønsker å ha dere med på vårt lag i mange år fremover, og for å få til det så vi levere på et høyt plan!

Nettsiden din er en investering, ikke en utgift!

Din nettside er din bedrifts ansikt utad og hvis den er udatert og fungerer dårlig, ja da vil kanskje kundene tro at dere også er det.

Husk at nettsiden deres er åpen 24 timer i døgnet året rundt, og med riktig oppbygging så vil den kunne generere potensielle nye kunder hver dag!

Del dette:

Relaterte innlegg

Åpningstider
Mandag
09:00 - 15:15
Tirsdag
09:00 - 15:15
Onsdag
09:00 - 15:15
Torsdag
09:00 - 15:15
Fredag
09:00 - 15:15
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
PersonvernCookies
envelopeuserphone-handsetbubblemagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram