Behov for å selge varer på nett?

Tilbudet er gyldig til 01.06-2020
I disse vanskelige tider ser vi at mange kan ha behov for å selge varer på nett for å få hjulene til å gå rundt, samtidig så ser vi også at mange sliter med økonomi i bedrifter med tanke på permiteringer og stengte butikker.
Selge varer på nett
Vi ønsker å hjelpe bedrifter som nå har stengt sine butikker eller der kunder uteblir pga forskjellige årsaker. Vi kan hjelpe dere med oppsett av nettbutikk med online betalingsløsninger etter egne ønsker. Vi kan også hjelpe til med oppsett der kunden kan velge å få de levert på posten eller hentes/bringes ut i disse vanskelige tider.
Vi har ikke tenkt å utnytte situasjonen på noe vis med å levere tjenester som ikke vil fungere etter denne perioden, men vi tenker at for mange kan det være kritisk å få på plass en løsning relativt raskt. Vi vil derfor tilby bedrifter oppsett av nettbutikk bygget på Wordpress og WooCommerce til 1000,- per mnd levert innen 14 dager!

Selg varer på nett!

I denne løsningen setter vi opp alt det nødvendige som trengs i forhold til å drifte en nettbutikk, og dere kan selv legge inn varer. Vi vil ikke bruke mye tid på layout til denne prisen, men dere vil få en nettbutikk som fungerer like godt på PC som mobile enheter.

Så er det opp til dere å benytte flere resurser på videreutvikling i etterkant. 

Nettbutikken/nettsiden har ingen begrensninger i forhold til utvidelse over tid, så vi setter absolutt ingen begrensninger her.

I pakken får dere:

Nettbutikk (Enkel layout)
Integrert betalingsløsning med kort
Frakt alternativer
Hosting av nettsiden
Sikkerhet i form av SSL / Sikkerhetssertifikat
Daglig backup
Ingen begrensninger i forhold til utvidelse
Support
* support er på eksiterende sider/produkter og går ikke på videreutvikling.
Dere vil bli fakturert 1 mnd av gangen (1000,- eks.mva) og avtalen løper til dere selv ønsker å si den opp. (Forutsigbar kostnad)
Har dere vurdert netthandel tidligere? Nå er kanskje tiden kommet for å få dette på plass! Vi står klare til å utforme en nettbutikk som er enkel i bruk og som kan hjelpe dere til å selge varer på nett i en vanskelig periode for mange.
Fyll ut skjemaet for å diskutere dette uforpliktende. 
Bestill nå
Åpningstider
Mandag
09:00 - 15:15
Tirsdag
09:00 - 15:15
Onsdag
09:00 - 15:15
Torsdag
09:00 - 15:15
Fredag
09:00 - 15:15
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
PersonvernCookies
envelopeuserphone-handsetbubblemagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram