av
Hasse Andre Ruud

Er du klar til å starte nettbutikk?

21. april 2020

Det trenger ikke å være så vanskelig!

Det å være tilstede på internett har vel aldri vært viktigere enn det er nå, og behovet for å finne svar og tjenester øker. Når covid-19 slo inn over oss, så vi raskt hvor sårbare enkelte bedrifter er, spesielt tenker vi da på de som ikke henger med i teknologien.

Mange bedrifter måtte stenge dørene og legge ned sitt arbeid dessverre. Eks: Frisører. Nå begynner det som smått å gjenåpne heldigvis, men for mange så kunne de kanskje klart å holdt hjulene rundt med en enkel nettbutikk?

Da hadde de hatt mulighet til å selge varer online til sine faste kunder, og på den måten kunne kunden fått levert varene i sin postkasse eller på nærmeste postkontor.

Mange tror at det å drive en nettbutikk er krevende, men det behøver ikke å være slik. Med gode systemer så kan du nesten automatisere det meste, eneste du trenger å gjøre er å pakke og sende varer selvfølgelig.

Det trenger ikke å være vanskelig!

Vi har bred kompetanse på WooCommerce nettbutikk løsning som er en av verdens mest bruke nettbutikk løsninger. Grunnen til at den er så mye brukt er at det er enkelt, samt at den kan gli fint inn sammen med nettsiden din.

I tillegg til dette så finnes det veldig mange moduler som gjør frakt, betaling, kundesider osv til en lek.

Hvis du vurderer å starte med en nettbutikk, la oss ta en prat og diskutere hvilken løsninger som kan passe dere best, vi er åpne for alle typer bedrifter og i alle størrelser og fasonger. Vi kan også drifte, vedlikeholde og organisere hele nettbutikken for dere.

Priser til å leve med

Vi lover også å komme med priser som gjør at det faktisk er mulig for enkelte å starte nettbutikk, selvfølgelig har det sin pris, men sammen kan vi finne en god løsning som passer den enkelte da vi er meget fleksible.

Del dette:

Relaterte innlegg

Åpningstider
Mandag
09:00 - 15:15
Tirsdag
09:00 - 15:15
Onsdag
09:00 - 15:15
Torsdag
09:00 - 15:15
Fredag
09:00 - 15:15
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
PersonvernCookies
envelopeuserphone-handsetbubblemagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram