Markedsføring

Google Ads (PPC)

Kom på førsteplass på Google

Med riktig analyse kan vi få deg på toppen av søk på utvalgte søkeord, dette vil bety at de som er ute etter dine tjenester/produkter klikker seg inn på nettopp din nettside.
Har du da en god nettside som håndterer den besøkende på en god måte, ja da er sjansen stor for at kunden tar kontakt eller kjøper en tjeneste/produkt av deg.


Google Display Ads

Inspirer folk ved hjelp av bilder

Med Google Displaynettverk kan du nå ut til folk mens de surfer på favorittnettstedene sine, viser en YouTube-video til en venn, sjekker Gmail-kontoen sin eller bruker mobilenheter og apper.

Med Displaynettverket har du sjansen til å engasjere brukerne gjennom attraktive annonseformater.


Sosiale Medier

Skap et engasjement som sprer seg

Det er ingen hemmelighet at video og bilder skaper engasjement, men også godt innhold er med på å bygge opp dette.

Vi hjelper deg med å finne de løsningene som passer deg best, så optimaliserer vi dette slik at vi treffer riktig målgruppe. På den måten kan du på et lavt budsjett nå ut til 1000 vis av nye kunder/leads.


SEO

Søkemotoroptimalisering

Hvis dette gjøres riktig i forhold til tekst, bilde, url osv så vil du bli rangert bedre i søkemotorer som eksempel Google. Så ta SEO "Søkemotoroptimalisering" på alvor fra dag en.

Har dere ikke fokusert på dette? Ta det med ro, vi kan hjelpe dere med å få organisert dette på riktig måte.

Gå tilbake
Åpningstider
Mandag
09:00 - 15:15
Tirsdag
09:00 - 15:15
Onsdag
09:00 - 15:15
Torsdag
09:00 - 15:15
Fredag
09:00 - 15:15
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
PersonvernCookies
envelopeuserphone-handsetbubblemagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram