Sosiale Medier

Ønsker du å bli mer profesjonell i Sosiale Medier? Vi kan hjelpe meg med oppsett av Facebook og Instagram med riktig informasjon og bilder i riktig formater.

Vi kan også hjelpe dere med posting av innlegg samt målrettet markedsføring.

Målrettet markedsføring

Ved å annonsere på Facebook og instagram kan vi nå ut til personer som faktisk er interessert i deres tjenester. Vi vet at det er enkelt å lage en annonse på Facebook, men det er så mye mere som kan gjøres for å treffe nettopp de du er ute etter.

Ikke kast bort penger på å fremheve et innlegg, la oss ta oss av markedsføringen slik at du når ut til riktige målgrupper.

Vi hjelper deg med bilder, video og riktig info i de Sosiale Kanalene

Lavt budsjett

På et relativt lavt budsjett kan vi nå ut til 1000-vis av potensielle kunder, og med riktig bilde, video eller tekster kan disse slå godt fra seg. Med målrettet annonsering vil du alltid få en oversiktlig og god analyse på hva budsjettet har gått med på.

Ikke nok med dette, men vi kan også spore alt av aktivitet fra klikk til faktisk henvendelse. Vi kjører også splitteste annonser slik at vi raskt kan se hva som fungerer og ikke.

Hos oss får du alltid vise hvor mange som klikket på annonsene dine, hvor de navigerte og hvem som faktisk tok kontakt.

Gå tilbake
Åpningstider
Mandag
09:00 - 15:15
Tirsdag
09:00 - 15:15
Onsdag
09:00 - 15:15
Torsdag
09:00 - 15:15
Fredag
09:00 - 15:15
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
PersonvernCookies
envelopeuserphone-handsetbubblemagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram